En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin harika şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Evlerde, anlayışyerlerinde, okullarda ve çeşitli mevki kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanların hızlı ve kolayca halde yangın alanlarını bırakma etmesi bâtınin kullanılmakta olan önemli örgülar arasındadır.

Yangına dayanıklı bapların meslek kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap baplar normal şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu derece ilenmeşap kapının yasak olması muhtevain fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını avluımızın önemli bir parçkakımı haline gelmek sorumluluklarımızdan biridir.

Sizin kucakin yangın merdiveni projelerini yerinde taammüden projeye yakışır yangın merdiveni uygulamasına baş başa karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baş kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

; bir yangın esnasında yapı içindeki kişilerin kesik, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini sahileştirmek amacı ile bina yüreki veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Alelade bir yangın, tabii afet ve benzeri durumlar olduğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da yapı midei merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın merdivenleri dâhilen ve haricen strüktürlabilmekle baş başa henüz çok haricen meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun asliye nedeni mahal kaybına içyüz vermemesi ve daha azca maliyetle çalışmain tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde muahharen ilave edilerek dokumalabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakarak çeşitli şekillerde özel dizayn evet da katlanabilir biçimde de tasarlanabilmektedir.

Bu üzere yerlerde belirttiğimiz üzere yegâne yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate aldatmaınarak vacip adetda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Mevla oldukları özellikleri bakımından 60, 90 ve 120 zaman olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını Yangın Çıkış Kapısı belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu süre zarfında, insanoğluın bu açıklıktan çıkabilmesine imkân teşhisrken sair taraftan ise bölümler ortada alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının elden bina dışına açılması gerekir.

Aynı zamanda yangın kapısının olmazsa olmazları arasında; kapı aksesuarları da durum kırmızııyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa üstelik vahit hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik pas veya benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Yangın Kapısı taban amacı insanoğluın muhatara gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kanatlar ortamında yaraşır yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı için takviye plakaları mevcuttur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *